Supportersvereniging

Binnen Het Ravijn worden al jaren mooie dingen gedaan door toeschouwers. Zo zijn er in de afgelopen jaren spontaan reisjes georganiseerd rond bijvoorbeeld de Euro League van dames 1 richting Moskou en Rapallo. Ook gingen supporters van Het Ravijn massaal mee naar bekerfinales en play-off wedstrijden. Met als gevolg een mooie en harmonieuze supportersgroep die naast de gezellige middagen/avonden op de tribune voor veel energie zorgt in de vereniging.

Wij zijn de Supporters Vereniging Het Ravijn
De meeste mensen hebben (ons) al wel eens (van ons) gehoord. Trouw langs de kant van het bad bij een dames of heren wedstrijd, hebben onze mooie polo shirtjes voorbij zien komen of allicht zijn jullie al bevriend met ons doormiddel van onze Facebook pagina Supportersvereniging Het Ravijn

Maar wat doen we nou eigenlijk en wat is onze doelstelling?
Onze doelstelling is om een gezellige sfeer te creëren langs de badrand tijdens de wedstrijden van onze dames en heren en om hen maximaal te ondersteunen op weg naar het best mogelijke resultaat. En die gezelligheid en die support maken we met elkaar. We hebben inmiddels een aantal sfeertaken van de vereniging overgenomen. Onder deze sfeertaken vallen muziek tijdens de wedstrijden, supporter avonden, sfeer acties tijdens belangrijke wedstrijden en busreizen naar bijvoorbeeld de dubbele KNZB Bekerfinale in Het Sloterparkbad te Amsterdam van 2015. We zijn toen in drie bussen en met 300 supporters naar Amsterdam afgereisd om de dames en heren toe te juichen. Het waterpolo magazine ManMeer! Pakte toen twee maal uit met een pagina breed artikel en gaf ons de prijs voor de beste supporters. “De rode brigade maakte er in Het Sloterparkbad een onvergetelijk bekerfeest van!”.

Buiten de support tijdens de wedstrijden, proberen wij het echte clubgevoel op een hoger niveau te brengen, dat doen we momenteel al door samen met de barcommissie feesten te organiseren in onze kantine tijdens de zogeheten SuperSaturdays. Dit zijn de zaterdagen waar zowel onze heren als onze dames een thuiswedstrijd spelen. We kunnen al met een brede glimlach terugkijken op een aantal geweldige feesten als: Vol Gas In Je Badjas Vol. 1, Het Ravijn Oktoberfest en de Tropical Party. Geweldig die reacties die we na die tijd krijgen en geweldig om iedereen samen te zien tijdens deze feesten!

We zijn als supportersvereniging altijd op zoek naar meer handen, meer mensen want een supportersvereniging zijn we samen! Voor meer informatie kun je altijd naar ons toe lopen tijdens een wedstrijd, of even een mailtje sturen naar onze voorzitter: Thom Lohuis ([email protected])

Seizoen 2014/2015
Een geweldig seizoen met een Supercup, de strijd om de beker en natuurlijk het ongekende succes van heren 1 in de play-offs om de landstitel. In één woord: TROTS! Adam Zaidi, aanvoerder van heren 1, noemde ons het “beste publiek” waarvoor hij ooit heeft mogen spelen; “Zonder jullie zouden we nooit zover zijn gekomen!”. Lars Gottemaker zei zelfs: “De supporters, de sfeer, het was geweldig. Voor mijn gevoel zijn we wel vijf keer kampioen van Nederland geworden, zo’n feest is het hier in Nijverdal.” Coach Marcel ter Bals: “Onze fans bleven ons maar toejuichen en toezingen, in de play-offs maar ook in de bekerfinale. Ook nog een half uur na de wedstrijd. Dat zijn Oost-Europese waterpolotoestanden die ik nog niet eerder heb meegemaakt in Nederland.”

Tot slot willen we iedereen bedanken die ons heeft gesteund de laatste tijd. Door het kopen van speculaas, het doen van een vrije gift of elke vorm van ondersteuning dan ook! Super.

Namens de organisatie:
Bastian Coes, Bram Poppe, Gert-Jan Nieuwenhuis, Jasper van der Kolk, Joris Schilstra, Justin Phijffers, Robin Coes, Rutger Kooistra en Thom Lohuis.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×